Инсталация:

За свързването на сет-топ бокса MAG322 няма нужда от специалист,това можете да направите сами,моля следвайте стъпките по-надолу.

1.Свържете сет-топ бокса MAG322 с Вашият интернет рутера с UTP Patch  кабела който е в комплекта.

2.Свържете сет-топ бокса MAG322 с Вашият телевизор посредством HDMI кабела или AV кабела (червен,бял,жълт) в зависимост от модела на Вашият телевизионен приемник.

3.Включете  кабела на захранването в електрическата мрежа. Намерете на телевизора на кой вход точно е включен сет-топ бокса (HDMI1, HDMI2, AV и т.н)

(препоръчително е включването на кабелите да е в тази последователност, и винаги когато сменяте кабели е добре сет-топ бокса да бъде изключен от захранването!)

4.Изчакайте да зареди платформата (първоначалното зареждане може да отнеме 1 мин.).

Ако Вашият сет-топ бокс не е закупен от тук е нужно да се свържете с нас за допълнителни настройки.


Инсталация на WiFi адаптер или бокс с вграден WiFi:

Внимание! Не всички WiFi адаптери са съвместими със сет-топ бокса MAG322. Тези модели които предлагаме в секцията ни "АКСЕСОАРИ" са тествани и работят.Можете да закупите от нас и новият модел с вграден WiFi - 254w1.

1.Включете кабела (HDMI или AV) от сет-топ бокса до телевизора.

2.Поставете WiFi адаптера в USB порта на сет-топ бокса (ползвайте порта който е отзад).

3.Включете захранващият кабел на сет-топ бокса в електрическата мрежа.

4.Изчакайте да зареди (може да отнеме около 1-2мин.). След това изберете следните менюта:

Settings --> System settings --> Network --> Wireless (WiFi) --> Auto (DHCP)

Изберете безжичната Ви мрежа и въведете в "Key or passphrase" Вашият код за достъп до нея като спазвате големи и малки символи и изберете "Enter" на виртуалната клавиатура. След това паролата ще се запамети. Върнете назад в предното меню и изберете иконата "Reboot device" и "OK" така Вашият сет-топ бокс ще се рестартира (може да отнеме около 1 мин.) и ще бъде готов за употреба.

Приятно гледане с Global TV!

 

Техническа поддръжка:

Ако някой от каналите „насичат“ или прекъсват?

В този случай е добре да рестартирате от захранването Вашият интернет рутер и изчакайте да зареди и след това да рестартирате и сет-топ бокса,ако в случая проблема се появи отново значи Вашата интернет скорост е по-ниска от необходимата за да гледате, потърсете доставчика си на интернет. Можете да измерите скоростта на интернета си през сет-топ бокса по следният начин: Settings -> Network info -> Speedtest 

Плащане:

Къде се плаща абонамента след изтичане на първоначалните 3,6 или 12 месеца?

Достъп може да закупите с услугата PayPal или Банкова карта през нашият уеб сайт в секция „ПАКЕТИ И АБОНАМЕНТИ“
 и изберете Пълен достъп за желаните от Вас месеци. При плащане на пълен достъп като основание за плащането е ВАЖНО да напишете Вашият телефонен номер или име което вече сте обявили при нас.  Може да изберете и плащане чрез Банков превод, за целта се свържете с наш представител или ни пишете на: info@globaltv.eu.

Сет-топ бокса не работи на територията следните страни: България,Румъния,Албания,Хърватия,Турция.

Няма добавени продукти в тази категория.